• Grootste assortiment
  • Gratis afhalen
  • Snelle levertijd
  • Altijd scherpe prijzen
  • Topkwaliteit

Schrikdraad

Abonneren op RSS-feed

Schrikdraad

Kwalitatief goed schrikdraad kunt u niet herkennen aan de verpakking of het aantal verkooppunten, maar alleen aan het gebruikte materiaal en het aantal en dikte van de geleiders. Deze geleiders zijn het belangrijkste onderdeel van uw afrastering aangezien deze zorgen voor een optimale geleiding van de stroompuls. Een mindere geleiding zal zorgen voor een lagere stroompuls waardoor uw dieren onvoldoende schrikken en uw afrastering zijn functie grotendeels verliest.

Op deze pagina treft u alle geleiders in ons assortiment:
- Schrikdraad (Standardwire en Powerwire)
- Schrikkoord (Powerrope)
- Schriklint. (Powertape)

Achter de omschrijving staan het aantal rvs geleiders en de dikte hiervan. Hoe meer geleiders en hoe dikker deze is, hoe beter het betreffende product de stroompuls geleid en hoe langer uw schrikdraad meegaat. Let op: uw afrastering is zo sterk als de zwakste schakel. Enkele onderdelen van uw afrastering kunnen een optimale geleiding hinderen. Controleer uw afrastering goed en vervang eventueel bepaalde onderdelen.

Heeft u vragen over het gebruik van het schrikdraad? Neem dan contact met ons op.

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Bezorging binnen enkele dagen met de pakketdienst. Bij een bestelling groter dan € 70,= wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd.