• Grootste assortiment
  • Gratis afhalen
  • Snelle levertijd
  • Altijd scherpe prijzen
  • Topkwaliteit
Abonneren op RSS-feed

Schrikdraad huisdieren

Vormt uw huisdier ook een vast onderdeel van uw gezin? U wilt ook niet graag dat uw huisdieren iets overkomen, uitbreken, ontsnappen of achter katten aangaan bij de buren? Wij begrijpen uw situatie. U wilt natuurlijk niet dat uw huisdier een te grote schok krijgt waardoor uw hond of kat hier last van krijgt of hierdoor komt te overlijden.

Het assortiment schrikdraad dat voor dergelijke kleine huisdieren geschikt is, is beperkt. Onderstaande producten zijn geschikt om gebruikt te worden voor het maken van een elektrische afrastering ter bescherming van uw huisdieren. Wij adviseren gebruik te maken van houten paaltjes om een vaste elektrische afrastering te maken.

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag op weg.